Hoppa till textinnehållet

Vi söker en Kontorschef till vårt Ellöskontor

Orusts Sparbank grundades 1887 och är idag Bohusläns största och mest solida bank. Vi har, precis som sparbanksidéns grundtanke, en stark lokal förankring med kontor i Ellös, Varekil, Svanesund och Henån och en vilja att skapa långsiktiga hållbara relationer med våra kunder. Sparbanksidén handlar också om stötta det lokala samhället, något vi gör genom sponsring av projekt och föreningsliv.

 

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö för våra medarbetare och vi har som mål att få alla att växa och utvecklas i banken. Vår personal är vår största tillgång och förutsättning för att banken ska fortsätta vara framgångsrik.

Om tjänsten

Kontorschefen har placeringsort Ellös och är underställd privatmarknadschefen.

 

I tjänstens ansvar ingår att

  • utveckla och driva kontorets affärsverksamhet
  • leda, utveckla, följa upp och coacha medarbetare
  • ansvara för resultat och risk inom din verksamhet
  • ansvara för kontorets privat- och företagsmarknad
  • leda kreditarbetet på kontoret och säkerställa kreditkvalitet och affärsmässighet med balanserad risk
  • företräda banken
  • förstå företagets betydelse

Om dig

Du har en engagerande ledarstil och är duktig på att delegera, coacha och ge feedback. Du får andra människor att växa! Du gillar att dela med dig av dina kunskaper och sam­arbeta för att tillsammans nå bästa resultat.

 

Du har erfarenhet av chefsrollen i bank och kan därmed både privat-och företagsaffä­ren. Vi förutsätter att du har en god akademisk eller motsvarande inhämtad bakgrund som tillsammans med ett klokt affärsmannaskap, förmågan att nätverka och ett brinnande intresse för kundnöjdhet ger förutsättningar att lyckas i rollen som kontorschef.

Ytterligare information

Annelie Olsson, personalchef, telefon 0304-345 14 eller e-post 

 

Facklig företrädare på Finansförbundet är Elisabeth Lidqvist, telefon 0304-345 09