Hoppa till textinnehållet

Vi söker en Privatrådgivare

Orusts Sparbank är en lokal bank med kontor i Ellös, Svanesund, Varekil och Henån. Vår sparbanksidé är hjärtat i allt vi gör och den är lika aktuell idag som när banken grundades 1887. Sparbanksidén handlar om vår lokala förankring och vår vilja att hjälpa människor och företag till en sund och hållbar ekonomi. Den handlar också om att en del av vår vinst ska gå tillbaka till samhället vilket vi gör genom sponsring av projekt och föreningsliv.

Om tjänsten

I rollen som privatrådgivare i Orusts Sparbank ger du finansiell rådgivning och skräddarsyr lösningar mot bankens nya och befintliga privatkunder. Vi har ett genuint intresse för våra kunder och vi söker dig som på ett engagerat och affärsmässigt sätt kan vårda och utveckla den relationen.

 

Vi möter våra kunder på kontor, via teams, över telefon eller via våra digitala kanaler. Du bokar, förbereder och genomför rådgivningsmöten där målet är att hitta en optimal helhetslösning för kunden inom spara, placera, låna, försäkra och betala. Det är viktigt att du är en person som får kunderna att känna sig sedda och omhändertagna.

 

Du ser även till att följa utvecklingen vad gäller regelverk, digitala hjälpmedel och instruktioner samt deltar i bankens olika marknadsaktiviteter.

Om dig

Vi söker dig som har ett intresse för att arbeta på bank, tycker om mötet med människan och har förmågan att i kontakt med kunder och medarbetare skapa förtroende. Du är kommunikativ, strukturerad, drivs av att nå uppsatta mål och resultat tillsammans med dina kollegor.

 

Du motiveras av kundmöten och strävar efter att kunna ge den bästa servicen. Arbetet ställer krav på att du har god analytisk förmåga och är duktig på att kommunicera i såväl tal som skrift.

 

För att lyckas i rollen behöver du ha ekonomiutbildning. Det är meriterande om du har Swedsec rådgivar- och bolånelicens samt om du är registrerad försäkringsförmedlare.

Välkommen med din ansökan

Ansök med personligt brev samt CV och skicka det till .
Urval sker löpande en vi vill ha din ansökan senast den 10 april.

Ytterligare information

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Personalchef Annelie Olsson, telefon 0304-345 14 eller e-post 

 

Facklig företrädare på Finansförbundet är Elisabeth Lidqvist, telefon 0304-345 09