Om tjänsten

Som Privatmarknadschef har du det övergripande ansvaret för leda och utveckla privataffären i hela banken samt ansvara för att banken följer aktuella regelverk inom området. Du har direkt personalansvar för fyra kontors-/avdelningschefer. Tillsammans med dina medarbetare arbetar du för att utveckla privataffären, uppnå nöjda kunder och en ökad lönsamhet. Du samarbetar även med andra chefer inom banken för att skapa en väl fungerande organisation med effektiva arbetssätt. Som Privatmarknadschef förväntas du bidra till att utveckla bankens erbjudande inom de olika privatmarknadssegmenten och säkerställa en fortsatt stark lokal förankring.

I arbetet som Privatmarknadschef ingår även att representera banken genom medverkan i nätverk, kundträffar med mera. Privatmarknadschefen ingår i bankens affärsråd och riskråd samt rapporterar direkt till VD.

Om dig

Vi söker dig som har en flerårig bakgrund inom bank, en akademisk utbildning inom ekonomi eller har motsvarande erfarenhet i tidigare roller inom finansbranschen. Det är meriterande om du redan har Swedsec rådgivarlicens och bolånelicens då tjänsten kräver detta.

För att lyckas i rollen krävs det att du är en utvecklande ledare som kan skapa ett engagerat arbetsklimat med fokus på kunder, medarbetare och affärsresultat. Du tycker om att arbeta strategiskt med försäljning och har en förståelse för vad som kommer krävas av en bank framåt för att utveckla vår affär med bibehållen hög kundnöjdhet.

Ansökan

Välkommen med din ansökan till senast den 29 maj.

Mer information

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Personalchef Annelie Olsson, telefon 0304-345 14 . Facklig företrädare på Finansförbundet är Fredrika Andersson, telefon 0304-345 48.