Hoppa till textinnehållet

Privatrådgivare till Orusts Sparbank

Orusts Sparbank grundades 1887 och är idag Bohusläns största och mest solida bank. Vi har, precis som sparbanksidéns grundtanke, en stark lokal förankring med kontor i Ellös, Varekil, Svanesund och Henån och en vilja att skapa långsiktiga hållbara relationer med våra kunder. Sparbanksidén handlar också om stötta det lokala samhället, något vi gör genom sponsring av projekt och föreningsliv.

 

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö för våra medarbetare och vi har som mål att få alla att växa och utvecklas i banken. Vår personal är vår största tillgång och förutsättning för att banken ska fortsätta vara framgångsrik.

Om tjänsten

I rollen som privatrådgivare arbetar du med att ge råd till nya och befintliga kunder i banken. Vi har ett genuint intresse för våra kunder och vi söker dig som på ett engagerat och affärsmässigt sätt kan vårda och utveckla den relationen. Arbetet utförs via möten på kontor, över telefon eller via våra digitala kanaler inom områdena sparande, kreditgivning och försäkringar. Det är viktigt att du är en person som får kunderna att känna sig sedda och omhändertagna. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Om dig

Vi söker dig med viljan och förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer.
Du har:
  • God kommunikationsförmåga och är samtidigt lyhörd gentemot kundernas behov
  • Flexibel med en positiv attityd och god samarbetsförmåga
  • Relevant ekonomisk utbildning
  • Erfarenhet av att arbeta med privatrådgivning
  • Det är meriterande med SwedSec- och bolånelicens

Din ansökan


Välkommen med din ansökan till annelie.olsson@orustsparbank.se senast den 31 augusti.

Ytterligare information

Annelie Olsson, personalchef, telefon 0304-345 14 eller e-post 

 

Facklig företrädare på Finansförbundet är Elisabeth Lidqvist, telefon 0304-345 09