Skip to content

Banktjänster för företag

 • Betala och ta betalt

  Om du vill ta betalt så fort som möjligt och behålla pengarna så länge som möjligt har vi tjänsterna för dig. Allt ifrån att betala löner och leverantörer till att ta betalt med kort och Swish.

  Betaltjänster
 • Lån och finansiering

  Vi har företagslån och företagsfinansiering, för alla företag, till såväl investeringar som löpande verksamhet. Tillsammans hittar vi det lån eller finansiering som passar just er - oavsett om ni är ett stort företag, en förening eller enskild firma.

  Lån och finansiering för företag
 • Internetbank, app och BankID för företag

  Med våra digitala tjänster kan ni göra företagets bankärenden när det passar er. Det blir mer tid till företaget och mindre tid till administration.
  Internetbank, app och BankID för företag
 • Spara och placera

  Hur företaget väljer att spara och placera beror på er situation och era mål. Hur stort belopp det rör sig om, om pengarna ska finnas tillgängliga och risknivå är sådant som spelar in. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer

  Spara och placera
 • Pension och försäkring

  Se till att ta hand om dig själv och dina anställda. Trygga din pension med tjänstepension och var rustad för det oväntade. Om det så är sjukdom eller en skada på företagsbilen så har vi anpassade försäkringslösningar just för dig.

  Pensions- och försäkringslösningar
 • Finansiering av solceller

  Med solceller kan ni producera en del av den energi som krävs för att driva företaget. Har ni till exempel elbilar, truckar och andra elektroniska verktyg och maskiner kan ni ofta bli självförsörjande delar av året vad gäller den el som förbrukas.

  Solcellslån